Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derby County AEK Pankiarides
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kapsalis speelt de bal door. Çerkez rent richting de bal. Roussos geeft een lange en hoge pass. Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Başyiğit met de inworp. Tosunoğlu is nu in balbezit. Tosunoğlu geeft een lange en hoge pass. Chorattas is nu in balbezit. Chorattas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Derby County - AEK Pankiarides 1:0

38e minuut.
Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit passt de bal met de wreef. Tosunoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ertuğruloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ertuğruloğlu speelt de bal door. Çerkez probeert naar een medespeler te passen. Skapoullis rent richting de bal. Skapoullis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derby County 61%, AEK Pankiarides 39%.
Derby County - AEK Pankiarides 1:0

57e minuut.
Kâtip speelt de bal door. Ertuğruloğlu is nu in balbezit. Ertuğruloğlu met een sublieme pass. Skapoullis rent richting de bal. Skapoullis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Kaçar verovert de bal door een tackle van achteren. Siamandouras is nu in balbezit. Siamandouras probeert naar een medespeler te passen. Skapoullis is nu in balbezit. Skapoullis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Çerkez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çerkez probeert naar een medespeler te passen. Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu schiet op doel. Adamou probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Başyiğit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çerkez is nu in balbezit. Tosunoğlu onderschept slim de pass. Tosunoğlu geeft een lange en hoge pass. Celalletinoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derby County 61%, AEK Pankiarides 39%.
Derby County - AEK Pankiarides 1:0