Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AE Thalassolykoi Eskişehir Şampiyonlar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Karamanis geeft een hoge lob. Inworp. Basman met een snelle inworp. Fındık is nu in balbezit. Fındık haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yiangoudakis is nu in balbezit. Canver is nu in balbezit. Canver speelt de bal door. Trisokkas heeft problemen om de bal te vangen. Trisokkas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Çangar rent richting de bal. Çangar geeft een lange en hoge pass. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba verovert de bal door een tackle van achteren. Zorba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Aydeniz trapt de bal weg van het doel. Fındık kopt de bal weg. Soğukpınar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Thalassolykoi - Eskişehir Şampiyonlar 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Münir de bal. Münir geeft de bal voor. Karamanis rent richting de bal. Zorba verovert de bal door een tackle van achteren. Zorba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Thalassolykoi - Eskişehir Şampiyonlar 2:0

31e minuut.
Karamanis passt de bal zonder na te denken. Canver bereikt de bal nog maar net als eerste. Canver probeert naar een medespeler te passen. Trisokkas is nu in balbezit. Trisokkas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Thalassolykoi - Eskişehir Şampiyonlar 2:1

35e minuut.
Yiangoudakis rent richting de bal. Yiangoudakis met een sublieme pass. Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Thalassolykoi - Eskişehir Şampiyonlar 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Thalassolykoi 44%, Eskişehir Şampiyonlar 56%.
AE Thalassolykoi - Eskişehir Şampiyonlar 3:1

56e minuut.
Papacharalambous passt de bal in één keer door. Fındık is nu in balbezit. Roussos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık onderschept slim de pass. Fındık geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Kolanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussos verovert de bal door een tackle van achteren. Fındık onderschept slim de pass. Fındık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Thalassolykoi - Eskişehir Şampiyonlar 4:1

79e minuut.
Soğukpınar met de inworp. Pertev rent richting de bal. Fındık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fındık krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Thalassolykoi 36%, Eskişehir Şampiyonlar 64%.
AE Thalassolykoi - Eskişehir Şampiyonlar 4:1