Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAE Satyroi AE Thalassolykoi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap. Akcansoy kopt de bal weg. Gürkan probeert de bal aan de voet te houden. Vougiouklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Shimitras bereikt de bal nog maar net als eerste. Firis is nu in balbezit. Firis geeft de bal voor. Bağışkan is nu in balbezit. Bağışkan passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Basman kopt de bal weg. Papacharalambous probeert naar een medespeler te passen. Münir speelt de bal door. Zorba is nu in balbezit. Zorba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yiangoudakis is nu in balbezit. Bağışkan onderschept slim de pass. Bağışkan met een sublieme pass. Vougiouklis rent richting de bal. Vougiouklis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - AE Thalassolykoi 1:0

35e minuut.
Bağışkan geeft een lange en hoge pass. Daar is Münir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papacharalambous probeert naar een medespeler te passen. Zorba is nu in balbezit. Zorba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gürkan geeft een hoge lob. Inworp. Bağışkan met de inworp. Mevsimler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mevsimler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Akcansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akcansoy geeft de bal voor. Shimitras rent richting de bal. Shimitras geeft een hoge lob. Akcansoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAE Satyroi 46%, AE Thalassolykoi 54%.
PAE Satyroi - AE Thalassolykoi 1:0

57e minuut.
Papacharalambous is nu in balbezit. Papacharalambous passt de bal met de wreef. Fındık speelt de bal door. Zorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAE Satyroi - AE Thalassolykoi 1:1

65e minuut.
Fındık probeert naar een medespeler te passen. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorba verovert de bal door een tackle van achteren. Zorba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zacharatos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Yoldaşlar is nu in balbezit. Papacharalambous onderschept slim de pass. Papacharalambous geeft een lange en hoge pass. Zorba is nu in balbezit. Zorba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAE Satyroi 37%, AE Thalassolykoi 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAE Satyroi - AE Thalassolykoi 1:1