Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AE Thalassolykoi Apollon Synteknoi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü met een sublieme pass. Yiangoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik verovert de bal door een tackle van achteren. Çelik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Papacharalambous geeft een lange en hoge pass. Pouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiangoudakis onderschept slim de pass. Yiangoudakis met een sublieme pass. Zorba is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiangoudakis is nu in balbezit. Çelik maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Çelik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Solomou kopt de bal weg. Basman bereikt de bal nog maar net als eerste. Basman speelt de bal door. Zorba rent richting de bal. Zorba schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Akcansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Münir bereikt de bal nog maar net als eerste. Münir passt de bal met de wreef. Zorba is nu in balbezit. Zorba draait met de bal, schiet en ... Siailis bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is Çangar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çangar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shimitras de bal. Solomou rent richting de bal. Solomou schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Güneşoğlu geeft een hoge lob. Papacharalambous bereikt de bal nog maar net als eerste. Papacharalambous speelt de bal door. Zorba is nu in balbezit. Zorba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Yiangoudakis passt de bal zonder na te denken. Basman rent richting de bal. Basman probeert naar een medespeler te passen. Zorba heeft problemen om de bal te vangen. Zorba draait met de bal, schiet en ... Siailis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Thalassolykoi 53%, Apollon Synteknoi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AE Thalassolykoi - Apollon Synteknoi 0:0

46e minuut.
Necat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stefani komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Papacharalambous bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani speelt de bal door. Münir rent richting de bal. Tütüncü is nu in balbezit. Tütüncü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Papacharalambous rent richting de bal. Stefani verovert de bal door een tackle van achteren. Stefani speelt de bal door. Tütüncü is nu in balbezit. Tütüncü haalt uit met een fantastische trap. Aydeniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Thalassolykoi - Apollon Synteknoi 0:1

70e minuut.
Stefani passt de bal met de wreef. Güvenir heeft problemen om de bal te vangen. Güvenir met een sublieme pass. Tütüncü is nu in balbezit. Tütüncü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Siailis met een harde bal richting middenveld. Yiangoudakis kopt de bal weg. Zorba rent richting de bal. Solomou rent richting de bal. Solomou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AE Thalassolykoi - Apollon Synteknoi 1:1

89e minuut.
Stefani probeert naar een medespeler te passen. Zorba is nu in balbezit. Solomou rent richting de bal. Zorba is nu in balbezit. Zorba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Thalassolykoi 40%, Apollon Synteknoi 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AE Thalassolykoi - Apollon Synteknoi 1:1