Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eskişehir Şampiyonlar PAE Satyroi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Canver geeft een hoge lob. Bendaşan speelt de bal door. Roussos kopt de bal weg. Mut is nu in balbezit. Mut schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zacharatos rent richting de bal. Trisokkas onderschept slim de pass. Trisokkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehir Şampiyonlar - PAE Satyroi 1:0

9e minuut.
Vougiouklis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mevsimler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trisokkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trisokkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Roussos passt de bal in één keer door. Mut is nu in balbezit. Lemesios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemesios krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gürkan geeft een hoge lob. Mut is nu in balbezit. Firis begaat een overtreding. Firis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pertev passt de bal zonder na te denken. Shimitras kan de bal niet met de borst controleren. Shimitras passt de bal met de wreef. Vougiouklis rent richting de bal. Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap. Şevket probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehir Şampiyonlar 43%, PAE Satyroi 57%.
Eskişehir Şampiyonlar - PAE Satyroi 1:0

48e minuut.
Roussos rent richting de bal. Roussos met een sublieme pass. Gürkan probeert de bal aan de voet te houden. Canver is nu in balbezit. Canver geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Shimitras passt de bal zonder na te denken. Vougiouklis is nu in balbezit. Met opzet legt Roussos zijn tegenspeler op de grond. Roussos krijgt een gele kaart. Vougiouklis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vougiouklis kan niet meer verder spelen. Tselepis komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Hadjicontanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shimitras onderschept slim de pass. Shimitras geeft een lange en hoge pass. Tselepis rent richting de bal. Tselepis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eskişehir Şampiyonlar - PAE Satyroi 1:1

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Roussos de bal onder controle te krijgen. Shimitras met een sublieme pass. Nikolaidis is nu in balbezit. Tselepis verovert de bal door een tackle van achteren. Tselepis schiet op doel. Şevket bokst de bal weg.

77e minuut.
Buitenspel voor Tselepis. Goede buitenspelval van de verdediging. Roussos neemt vlug de vrije trap. Gürkan heeft problemen om de bal te vangen. Trisokkas is nu in balbezit. Trisokkas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Şevket trapt de bal weg. Shimitras heeft problemen om de bal te vangen. Shimitras passt de bal met de wreef. Tselepis is nu in balbezit. Tselepis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehir Şampiyonlar - PAE Satyroi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehir Şampiyonlar 53%, PAE Satyroi 47%.
Eskişehir Şampiyonlar - PAE Satyroi 1:2