Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakırköy Elektrikspor Kıbrıs Lefkoşa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Fezas passt de bal in één keer door. Cengiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Transtürk verovert de bal door een tackle van achteren. İyigün verovert de bal door een tackle van achteren. İyigün schiet op doel. Koutousis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Sırrı geeft een lange en hoge pass. Erginel kopt de bal weg. Koutsokoumnis is nu in balbezit. Cengiz verovert de bal door een tackle van achteren. Cengiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Christou speelt de bal door. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu passt de bal zonder na te denken. Erginel bereikt de bal nog maar net als eerste. Erginel haalt uit met een fantastische trap. Exadaktilos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pilakoutas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sırrı de bal. Cengiz onderschept slim de pass. Cengiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
İyigün kopt de bal weg. Koutsokoumnis rent richting de bal. Kondoz begaat een overtreding. Kondoz krijgt een gele kaart. Koutsokoumnis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koutsokoumnis met een snel genomen vrije trap. Erginel bereikt de bal nog maar net als eerste. Erginel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Elektrikspor - Kıbrıs Lefkoşa 0:1

25e minuut.
İyigün onderschept slim de pass. İyigün passt de bal met de wreef. Pilakoutas is nu in balbezit. Cengiz onderschept slim de pass. Cengiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bakırköy Elektrikspor - Kıbrıs Lefkoşa 1:1

27e minuut.
Transtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. İyigün bereikt de bal nog maar net als eerste. İyigün passt de bal zonder na te denken. Georgallides is nu in balbezit. Georgallides geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Fezas is nu in balbezit. Erginel onderschept slim de pass. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erginel rent richting de bal. Erginel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Elektrikspor 39%, Kıbrıs Lefkoşa 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bakırköy Elektrikspor - Kıbrıs Lefkoşa 1:1

58e minuut.
Özuslu verovert de bal door een tackle van achteren. Fezas is nu in balbezit. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erginel is nu in balbezit. Erginel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fezas rent richting de bal. Oraloğlu onderschept slim de pass. Oraloğlu geeft de bal voor. Georgallides rent richting de bal. Georgallides haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fezas kopt de bal weg. Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz begaat een overtreding. Cengiz krijgt een gele kaart. Christou roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Christou kan niet meer verder spelen. Paraskeua komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Elektrikspor 42%, Kıbrıs Lefkoşa 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bakırköy Elektrikspor - Kıbrıs Lefkoşa 1:1