Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derby County AE Thalassolykoi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Solomou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Socratous komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Tosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socratous is nu in balbezit. Met opzet legt Tosunoğlu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tosunoğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Başyiğit geeft een hoge lob. Kâtip kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nekipzade de bal onder controle te krijgen. Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derby County 45%, AE Thalassolykoi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Derby County - AE Thalassolykoi 0:0

46e minuut.
Socratous probeert naar een medespeler te passen. Zorba heeft problemen om de bal te vangen. Socratous is nu in balbezit. Zorba rent richting de bal. Zorba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Papadimitiou geeft een lange en hoge pass. Chorattas speelt de bal door. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu draait met de bal, schiet en ... Aydeniz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Roussos speelt de bal door. Kâtip is nu in balbezit. Kâtip probeert naar een medespeler te passen. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pashialis met een sublieme pass. Yiangoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu onderschept slim de pass. Dayıoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Akcansoy de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Zorba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kâtip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kâtip passt de bal zonder na te denken. Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Socratous verovert de bal door een tackle van achteren. Kâtip bereikt de bal nog maar net als eerste. Socratous begaat een overtreding. Socratous krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kâtip is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roussos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gürkan de bal. Yiangoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Roussos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çangar met een snelle inworp. Socratous rent richting de bal. Socratous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Socratous kopt de bal weg. Tsingis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Socratous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorba rent richting de bal. Zorba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Derby County - AE Thalassolykoi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derby County 62%, AE Thalassolykoi 38%.
Derby County - AE Thalassolykoi 0:1