Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollon Synteknoi AC Alepoydes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Hassan is nu in balbezit. Hassan passt de bal met de wreef. Beyoğlu rent richting de bal. Tütüncü onderschept slim de pass. Tütüncü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Güvenir passt de bal met de wreef. Stefani is nu in balbezit. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani rent richting de bal. Stefani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - AC Alepoydes 1:0

18e minuut.
Münir rent richting de bal. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Münir begaat een overtreding. Stefani raakt geblesseerd tijdens het duel. Pounas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Hassan onderschept slim de pass. Hassan met een sublieme pass. Tütüncü is nu in balbezit. Tütüncü draait met de bal, schiet en ... Trizas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - AC Alepoydes 2:0

22e minuut.
Yıldırım kopt de bal weg. Paspallis probeert naar een medespeler te passen. Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliou verovert de bal door een tackle van achteren. Vasiliou haalt uit met een fantastische trap. Siailis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - AC Alepoydes 2:1

37e minuut.
Nalbantoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güvenir met een snelle inworp. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nalbantoğlu trapt de bal weg. Daar is Papadopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pounas probeert naar een medespeler te passen. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gündoğdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündoğdu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Shimitras de bal onder controle te krijgen. Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apollon Synteknoi - AC Alepoydes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Synteknoi 35%, AC Alepoydes 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apollon Synteknoi - AC Alepoydes 2:2

55e minuut.
Paspallis is nu in balbezit. Paspallis probeert naar een medespeler te passen. Papadopoulos is nu in balbezit. Daar is Nabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Güvenir passt de bal in één keer door. Stefani is nu in balbezit. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü draait met de bal, schiet en ... Nalbantoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - AC Alepoydes 3:2

73e minuut.
Phillipou geeft de bal voor. Daar is Nabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hassan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hassan krijgt een gele kaart. Nabi raakt geblesseerd tijdens het duel. Papadopoulos wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apollon Synteknoi - AC Alepoydes 3:3

87e minuut.
Paspallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani is nu in balbezit. Paspallis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hassan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü draait met de bal, schiet en ... Daar is Nalbantoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefani rent richting de bal. Stefani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Synteknoi 50%, AC Alepoydes 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apollon Synteknoi - AC Alepoydes 3:3