Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayburt Birlik Kollimenoi Tsaeres
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tsingis kopt de bal weg. Varnavas probeert de bal aan de voet te houden. Ali Saffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnavas onderschept slim de pass. Varnavas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Agrotis geeft de bal voor. Deniz kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agrotis zal de hoekschop nemen. Fantousis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Kollimenoi Tsaeres 0:1

19e minuut.
Lambrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Filiastides is nu in balbezit. Fantousis verovert de bal door een tackle van achteren. Lambrou rent richting de bal. Lambrou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Kollimenoi Tsaeres 0:2

21e minuut.
Aggelides geeft een lange en hoge pass. Ayiomamitis geeft de bal voor. Klungelig pakt Lambrou de bal. Fantousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantousis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Akif geeft een hoge lob. Inworp. Tsingis met een snelle inworp. Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Photiou trapt de bal weg van het doel. Agrotis kopt de bal weg. Mungan controleert de bal met de borst. Fantousis rent richting de bal. Fantousis draait met de bal, schiet en ... Papettas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayburt Birlik 59%, Kollimenoi Tsaeres 41%.
Bayburt Birlik - Kollimenoi Tsaeres 0:2

50e minuut.
Papavasiliou probeert naar een medespeler te passen. Filiastides rent richting de bal. Fantousis verovert de bal door een tackle van achteren. Fantousis draait met de bal, schiet en ... Papettas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Kollimenoi Tsaeres 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Varnavas de bal. Varnavas passt de bal in één keer door. Filiastides heeft problemen om de bal te vangen. Fantousis is nu in balbezit. Fantousis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos maakt een afschuwelijke overtreding. Ampelakos krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Photiou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akçaba met de inworp. Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Ali Saffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ali Saffa passt de bal zonder na te denken. Fantousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantousis draait met de bal, schiet en ... Papettas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Kollimenoi Tsaeres 0:4

81e minuut.
Mungan onderschept slim de pass. Mungan probeert naar een medespeler te passen. Akçaba met een sublieme pass. Varnavas heeft problemen om de bal te vangen. Varnavas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lambrou verovert de bal door een tackle van achteren. Lambrou passt de bal met de wreef. Templar geeft de bal voor. Varnavas is nu in balbezit. Varnavas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Kollimenoi Tsaeres 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayburt Birlik 48%, Kollimenoi Tsaeres 52%.
Bayburt Birlik - Kollimenoi Tsaeres 1:4