Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anamenoi Kurtlar Xeroles Psarakes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Aloneftis is nu in balbezit. Aloneftis speelt de bal door. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı draait met de bal, schiet en ... Papettas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Birinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergün geeft de bal voor. Papettas rent richting de bal. Sırrı verovert de bal door een tackle van achteren. Sırrı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Xeroles Psarakes 1:0

32e minuut.
Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis probeert naar een medespeler te passen. Özkök rent richting de bal. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Savvides zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aloneftis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloneftis geeft de bal voor. Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Agas passt de bal met de wreef. Aloneftis is nu in balbezit. Aloneftis passt de bal in één keer door. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anamenoi Kurtlar 30%, Xeroles Psarakes 70%.
Anamenoi Kurtlar - Xeroles Psarakes 1:0

46e minuut.
Aloneftis speelt de bal door. Ergün speelt de bal door. Georgiades heeft problemen om de bal te vangen. Aloneftis rent richting de bal. Aloneftis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Georgiades bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis verovert de bal door een tackle van achteren. Demetriadis geeft een lange en hoge pass. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Nolan is nu in balbezit. Nolan met een sublieme pass. Dolmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos is nu in balbezit. Floratos schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Usar kopt de bal weg. Çiftçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filotas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çiftçioğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Georgiades met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Papettas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savvides met de inworp. Aloneftis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloneftis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aloneftis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloneftis geeft de bal voor. Gökçeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Çerkez trapt de bal weg van het doel. Ergün probeert naar een medespeler te passen. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Xeroles Psarakes 2:0

83e minuut.
Birinci geeft een lange en hoge pass. Ergün kopt de bal weg. Floratos rent richting de bal. Dolmacı rent richting de bal. Dolmacı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anamenoi Kurtlar 40%, Xeroles Psarakes 60%.
Anamenoi Kurtlar - Xeroles Psarakes 2:0