Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plousioi Şampiyonlar Tekirdağ Fantaroi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Birgül trapt de bal weg. Paraskeua kopt de bal weg. Münir bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plousioi Şampiyonlar - Tekirdağ Fantaroi 1:0

28e minuut.
Hadjicontanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjicontanti geeft een hoge lob. Christodoulou heeft problemen om de bal te vangen. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plousioi Şampiyonlar - Tekirdağ Fantaroi 1:1

30e minuut.
Birgül geeft de bal voor. Paraskeua kopt de bal weg. Münir rent richting de bal. Münir draait met de bal, schiet en ... Avkıran probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Papachristoforou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hadjicontanti. Hadjicontanti krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Papachristoforou heeft problemen om de bal te vangen. Kalyoncu onderschept slim de pass. Hadjicontanti maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hadjicontanti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Akçaba rent richting de bal. Akçaba passt de bal in één keer door. Münir bereikt de bal nog maar net als eerste. Münir draait met de bal, schiet en ... Birgül probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plousioi Şampiyonlar 52%, Tekirdağ Fantaroi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plousioi Şampiyonlar - Tekirdağ Fantaroi 1:1

53e minuut.
Çınar geeft de bal voor. Kalyoncu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papachristoforou. Kalyoncu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Paraskeua met een sublieme pass. Akçaba rent richting de bal. Akçaba met een sublieme pass. Münir bereikt de bal nog maar net als eerste. Münir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hadjigeorgiou geeft de bal voor. Avkıran heeft problemen om de bal te vangen. Münir verovert de bal door een tackle van achteren. Münir haalt uit met een fantastische trap. Basman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plousioi Şampiyonlar - Tekirdağ Fantaroi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plousioi Şampiyonlar 53%, Tekirdağ Fantaroi 47%.
Plousioi Şampiyonlar - Tekirdağ Fantaroi 2:1