Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kollimenoi Tsaeres AS Omonia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Hadjigeorgiou passt de bal zonder na te denken. Gennadiou rent richting de bal. Lambrou is nu in balbezit. Gennadiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennadiou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Ertekün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertekün geeft een hoge lob. Photiou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hadjigeorgiou is nu in balbezit. Hadjigeorgiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kollimenoi Tsaeres - AS Omonia 0:1

22e minuut.
Photiou heeft problemen om de bal te vangen. Photiou geeft een lange en hoge pass. Angelides kopt de bal weg. Petrides bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrides geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Papavasiliou rent richting de bal. Akif verovert de bal door een tackle van achteren. Akif speelt de bal door. Lambrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambrou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Frangkeskou passt de bal in één keer door. Seisou is nu in balbezit. Seisou met een sublieme pass. Daar is Hadjigeorgiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadjigeorgiou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kollimenoi Tsaeres - AS Omonia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kollimenoi Tsaeres 52%, AS Omonia 48%.
Kollimenoi Tsaeres - AS Omonia 0:2

60e minuut.
Ertekün geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelides met de inworp. Lambrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambrou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Iaponas kopt de bal weg. Frangkeskou rent richting de bal. Ali Saffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Frangkeskou verovert de bal door een tackle van achteren. Frangkeskou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kollimenoi Tsaeres - AS Omonia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kollimenoi Tsaeres 40%, AS Omonia 60%.
Kollimenoi Tsaeres - AS Omonia 0:3