Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xeroles Psarakes Bakırköy Ydraylikoi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Papettas is nu in balbezit. Papettas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Praxitelous met de inworp. Paraskeua geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dolmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin Kaptan onderschept slim de pass. Emin Kaptan speelt de bal door. Akcansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akcansoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Emin Kaptan speelt de bal door. Agathokleous rent richting de bal. Floratos verovert de bal door een tackle van achteren. Floratos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeroles Psarakes - Bakırköy Ydraylikoi 1:0

14e minuut.
Emin Kaptan bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiades bereikt de bal nog maar net als eerste. Akcansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Paraskeua rent richting de bal. Paraskeua schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Georgiades geeft een lange en hoge pass. Çiftçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Floratos rent richting de bal. Floratos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Paraskeua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gökçeoğlu de bal. Miroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökçeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akcansoy verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dolmacı is nu in balbezit. Emin Kaptan verovert de bal door een tackle van achteren. Emin Kaptan passt de bal met de wreef. Floratos rent richting de bal. Floratos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Akif met een harde bal richting middenveld. Daar is Birinci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praxitelous probeert naar een medespeler te passen. Akcansoy is nu in balbezit. Akcansoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeroles Psarakes 48%, Bakırköy Ydraylikoi 52%.
Xeroles Psarakes - Bakırköy Ydraylikoi 1:0

46e minuut.
Praxitelous passt de bal met de wreef. Zihni Bilgehan rent richting de bal. Zihni Bilgehan speelt de bal door. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Miroğlu met een snelle inworp. Emin Kaptan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çiftçioğlu. Çiftçioğlu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Cakici kopt de bal weg. Dolmacı controleert de bal met de borst. Floratos rent richting de bal. Floratos draait met de bal, schiet en ... Dolmacı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeroles Psarakes - Bakırköy Ydraylikoi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeroles Psarakes 53%, Bakırköy Ydraylikoi 47%.
Xeroles Psarakes - Bakırköy Ydraylikoi 2:0