Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anamenoi Kurtlar Antikeimenikoi Aeroporoi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Klungelig pakt Filotas de bal. Makrides rent richting de bal. Gürkan rent richting de bal. Makrides bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - Antikeimenikoi Aeroporoi 0:1

15e minuut.
Karaolis rent richting de bal. Karaolis passt de bal met de wreef. Gürkan rent richting de bal. Makrides bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrides haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Inworp. Birgül met de inworp. Özkök probeert naar een medespeler te passen. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anamenoi Kurtlar - Antikeimenikoi Aeroporoi 1:1

23e minuut.
Karaolis rent richting de bal. Karaolis passt de bal met de wreef. Lambrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı verovert de bal door een tackle van achteren. Sırrı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lambrou geeft een hoge lob. Inworp. Demetriadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aloneftis is nu in balbezit. Aloneftis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anamenoi Kurtlar 51%, Antikeimenikoi Aeroporoi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anamenoi Kurtlar - Antikeimenikoi Aeroporoi 1:1

50e minuut.
Tselepis met een snelle inworp. Klungelig pakt Karaolis de bal. Karaolis passt de bal met de wreef. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. Exadaktilos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Nikolaidis geeft een hoge lob. Inworp. Beyoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makrides rent richting de bal. Makrides geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Lambrou geeft de bal voor. Özkök rent richting de bal. Özkök passt de bal in één keer door. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anamenoi Kurtlar 52%, Antikeimenikoi Aeroporoi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anamenoi Kurtlar - Antikeimenikoi Aeroporoi 1:1