Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekirdağ Fantaroi Bornova Bozkurtlar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Çağın passt de bal met de wreef. Kittos is nu in balbezit. Petrides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrides krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Fokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki Avcı verovert de bal door een tackle van achteren. Zeki Avcı passt de bal in één keer door. Papachristoforou is nu in balbezit. Papachristoforou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Papachristoforou met een sublieme pass. Sıdal heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Mevsimler ... Strafschop! Sıdal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Papachristoforou legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Zeki Avcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petrides de bal. Petrides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağ Fantaroi - Bornova Bozkurtlar 0:1

13e minuut.
Basman speelt de bal door. Papachristoforou kopt de bal weg. Ziya speelt de bal door. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıdal schiet op doel. Sigrasitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tekirdağ Fantaroi - Bornova Bozkurtlar 1:1

19e minuut.
Kahveci is nu in balbezit. Kahveci passt de bal in één keer door. Theocharous is nu in balbezit. Theocharous draait met de bal, schiet en ... Birgül probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Charitou onderschept slim de pass. Ziya rent richting de bal. Ziya passt de bal in één keer door. Sıdal rent richting de bal. Sıdal draait met de bal, schiet en ... Sigrasitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağ Fantaroi 61%, Bornova Bozkurtlar 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tekirdağ Fantaroi - Bornova Bozkurtlar 1:1

49e minuut.
Theocharous rent richting de bal. Kahveci is nu in balbezit. Theocharous is nu in balbezit. Kahveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahveci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağ Fantaroi - Bornova Bozkurtlar 1:2

54e minuut.
Çağın met een sublieme pass. Theocharous is nu in balbezit. Ziya begaat een overtreding. Ziya krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Tekman rent richting de bal. Tekman met een sublieme pass. Charitou rent richting de bal. Çağın verovert de bal door een tackle van achteren. Çağın geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağ Fantaroi - Bornova Bozkurtlar 1:3

62e minuut.
Kalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmaz geeft de bal voor. Kittos heeft problemen om de bal te vangen. Theocharous rent richting de bal. Theocharous schiet op doel. Basman bokst de bal weg.

65e minuut.
Tekman onderschept slim de pass. Çağın rent richting de bal. Çağın probeert naar een medespeler te passen. Theocharous rent richting de bal. Theocharous schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağ Fantaroi - Bornova Bozkurtlar 1:4

69e minuut.
Sıdal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tütüncü komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Petrides heeft problemen om de bal te vangen. Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu passt de bal met de wreef. Papachristoforou is nu in balbezit. Papachristoforou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kahveci draait met de bal, schiet en ... Avkıran kopt de bal weg. Daar is Charitou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahveci rent richting de bal. Kahveci schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tekman probeert naar een medespeler te passen. Theocharous bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgül is nu in balbezit. Kahveci rent richting de bal. Kahveci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağ Fantaroi 53%, Bornova Bozkurtlar 47%.
Tekirdağ Fantaroi - Bornova Bozkurtlar 1:4