Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakırköy Ydraylikoi AS Omonia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Emin Kaptan is nu in balbezit. Frangkeskou is nu in balbezit. Frangkeskou passt de bal in één keer door. Hadjigeorgiou is nu in balbezit. Hadjigeorgiou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Seisou heeft problemen om de bal te vangen. Emin Kaptan is nu in balbezit. Emin Kaptan passt de bal in één keer door. Frangkeskou probeert naar een medespeler te passen. Hadjigeorgiou rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - AS Omonia 0:1

8e minuut.
Frangkeskou passt de bal in één keer door. Hadjigeorgiou is nu in balbezit. Hadjigeorgiou haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akif de bal onder controle te krijgen. Iaponas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - AS Omonia 0:2

12e minuut.
Asprou is nu in balbezit. Asprou geeft een lange en hoge pass. Cakici kopt de bal weg. Miroğlu controleert de bal met de borst. Miroğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Frangkeskou geeft een lange en hoge pass. Zihni Bilgehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrides schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petrides krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zihni Bilgehan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zihni Bilgehan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siailis rent richting de bal. Akcansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Akcansoy draait met de bal, schiet en ... Yetkili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - AS Omonia 1:2

18e minuut.
Akif is nu in balbezit. Hadjigeorgiou begaat een overtreding. Akif is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agathokleous zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Asprou de bal. Akcansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akcansoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bakırköy Ydraylikoi - AS Omonia 2:2

29e minuut.
Paraskeua rent richting de bal. Papavasiliou verovert de bal door een tackle van achteren. Papavasiliou passt de bal met de wreef. Hadjigeorgiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjigeorgiou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - AS Omonia 2:3

36e minuut.
Paraskeua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iaponas. Paraskeua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agathokleous met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Papavasiliou de bal. Akcansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akcansoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Asprou is nu in balbezit. Paraskeua onderschept slim de pass. Paraskeua speelt de bal door. Akcansoy is nu in balbezit. Akcansoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Iaponas is nu in balbezit. Paraskeua onderschept slim de pass. Paraskeua met een sublieme pass. Akcansoy is nu in balbezit. Akcansoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bakırköy Ydraylikoi - AS Omonia 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Ydraylikoi 50%, AS Omonia 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bakırköy Ydraylikoi - AS Omonia 3:3

52e minuut.
Iaponas passt de bal met de wreef. Emin Kaptan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin Kaptan probeert naar een medespeler te passen. Akcansoy is nu in balbezit. Akcansoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Seisou verovert de bal door een tackle van achteren. Emin Kaptan is nu in balbezit. Seisou begaat een overtreding. Emin Kaptan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Emin Kaptan kan niet meer verder spelen. Tsierkezos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Ydraylikoi 42%, AS Omonia 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bakırköy Ydraylikoi - AS Omonia 3:3