Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antikeimenikoi Aeroporoi MEAP
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


18e minuut.
Lambrou geeft de bal voor. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Doratlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doratlı krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Çelebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakan onderschept slim de pass. Yücel is nu in balbezit. Yücel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - MEAP 0:1

34e minuut.
Çulhaoğlu passt de bal zonder na te denken. Yücel bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakan is nu in balbezit. Atakan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antikeimenikoi Aeroporoi - MEAP 0:2

39e minuut.
Beyoğlu geeft de bal voor. Karaolis kopt de bal weg. Klungelig pakt Güney de bal. Beyoğlu is nu in balbezit. Beyoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antikeimenikoi Aeroporoi 48%, MEAP 52%.
Antikeimenikoi Aeroporoi - MEAP 0:2

58e minuut.
Tselepis met een snelle inworp. Doratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manyera. Doratlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Doratlı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Güney speelt de bal door. Karaolis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kanaourides de bal. Makrides is nu in balbezit. Makrides schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doratlı kan de bal niet met de borst controleren. Doratlı passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Makrides de bal. Makrides geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kanaourides de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kâtip speelt de bal door. Beyidoğlu Önen rent richting de bal. Beyidoğlu Önen passt de bal in één keer door. Çulhaoğlu is nu in balbezit. Çulhaoğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antikeimenikoi Aeroporoi 42%, MEAP 58%.
Antikeimenikoi Aeroporoi - MEAP 0:2