Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekirdağ Fantaroi Xeroles Psarakes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Birinci geeft de bal voor. Çiftçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftçioğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Floratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floratos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağ Fantaroi - Xeroles Psarakes 0:1

5e minuut.
Tütüncü is nu in balbezit. Papachristoforou rent richting de bal. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Papachristoforou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papachristoforou draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Kürşad rent richting de bal. Kürşad geeft een hoge lob. Tütüncü rent richting de bal. Tütüncü draait met de bal, schiet en ... Çerkez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tekirdağ Fantaroi - Xeroles Psarakes 1:1

12e minuut.
Kittos heeft problemen om de bal te vangen. Çiftçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Hadjicontanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos is nu in balbezit. Floratos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağ Fantaroi - Xeroles Psarakes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağ Fantaroi 34%, Xeroles Psarakes 66%.
Tekirdağ Fantaroi - Xeroles Psarakes 1:2

46e minuut.
Agas rent richting de bal. Agas passt de bal zonder na te denken. Georgiades rent richting de bal. Papachristoforou verovert de bal door een tackle van achteren. Papachristoforou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Georgiades bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitou onderschept slim de pass. Charitou met een sublieme pass. Papachristoforou rent richting de bal. Papachristoforou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Basman probeert naar een medespeler te passen. Birinci is nu in balbezit. Birinci met een sublieme pass. Tütüncü is nu in balbezit. Tütüncü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Charitou kopt de bal weg. Papachristoforou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü draait met de bal, schiet en ... Georgiades probeert de bal aan de voet te houden. Çerkez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Zeki Avcı met de inworp. Georgiades is nu in balbezit. Georgiades geeft een hoge lob. Papachristoforou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tütüncü krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tekirdağ Fantaroi - Xeroles Psarakes 2:2

84e minuut.
Tokatlı geeft de bal voor. Inworp. Nolan met de inworp. Dolmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolmacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tokatlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeki Avcı probeert naar een medespeler te passen. Floratos is nu in balbezit. Dolmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolmacı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağ Fantaroi 47%, Xeroles Psarakes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tekirdağ Fantaroi - Xeroles Psarakes 2:2