Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes Yozgat Demir Çelik
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


19e minuut.
Kettenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kettenis geeft de bal voor. Inworp. Gündüzler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türkseven geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Necati Öykün bereikt de bal nog maar net als eerste. Velis onderschept slim de pass. Celalletinoğlu rent richting de bal. Velis rent richting de bal. Velis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Foti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foti passt de bal met de wreef. Necati Öykün heeft problemen om de bal te vangen. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Celalletinoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çelebi met de inworp. Türkseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjitoffis verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjitoffis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 57%, Yozgat Demir Çelik 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes - Yozgat Demir Çelik 0:0

64e minuut.
Türkseven verovert de bal door een tackle van achteren. Durduran schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Türkseven raakt geblesseerd tijdens het duel. Foti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Öncül krijgt zijn hoofd ertegen. Antoniadis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Papachristoforou is nu in balbezit. Papachristoforou geeft een hoge lob. Inworp. Roussounides met een snelle inworp. Celalletinoğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Durduran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çelebi geeft een hoge lob. Velis bereikt de bal nog maar net als eerste. Velis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes - Yozgat Demir Çelik 1:0

86e minuut.
Zaim rent richting de bal. Türkseven verovert de bal door een tackle van achteren. Türkseven met een sublieme pass. Öncül bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncül schiet op doel. Antoniadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 37%, Yozgat Demir Çelik 63%.
Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes - Yozgat Demir Çelik 1:0