Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzincan Gençlerbirliği The Village
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrou is nu in balbezit. Alexandrou geeft een hoge lob. Hadjiaros rent richting de bal. Hadjiaros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Manyera met een harde bal richting middenveld. Atalay kopt de bal weg. Stylianides rent richting de bal. Stylianides haalt uit met een fantastische trap. Manyera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Gençlerbirliği - The Village 0:1

14e minuut.
Kikou rent richting de bal. Kikou geeft de bal voor. Soytaç heeft problemen om de bal te vangen. Tümen rent richting de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kontou met een harde bal richting middenveld. Tümen kopt de bal weg. Dionysiou heeft problemen om de bal te vangen. Kolokasis is nu in balbezit. Kolokasis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tekman rent richting de bal. Tekman geeft een lange en hoge pass. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianides onderschept slim de pass. Stylianides haalt uit met een fantastische trap. Manyera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen geeft de bal voor. Kolokasis rent richting de bal. Kolokasis draait met de bal, schiet en ... Manyera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stylianides is nu in balbezit. Stylianides schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Tümen geeft een hoge lob. Akcansoy kopt de bal weg. Inworp. Kikou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tümen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Gençlerbirliği 59%, The Village 41%.
Erzincan Gençlerbirliği - The Village 0:1

64e minuut.
Çelik verovert de bal door een tackle van achteren. Zeki Avcı rent richting de bal. Çelik begaat een overtreding. Çelik krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tümen is nu in balbezit. Atalay probeert naar een medespeler te passen. Akcansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolokasis onderschept slim de pass. Kolokasis schiet op doel. Manyera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Gençlerbirliği 54%, The Village 46%.
Erzincan Gençlerbirliği - The Village 0:1