Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antidrastikoi Demir Spor Nevşehir Polis Gücü
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kyprianou probeert de bal met de borst te controleren. Atun onderschept slim de pass. Atun passt de bal met de wreef. Loizidis rent richting de bal. Loizidis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kanaris is nu in balbezit. Kanaris schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Atun passt de bal zonder na te denken. Timotheou is nu in balbezit. Loizidis begaat een overtreding. Loizidis krijgt een gele kaart. Loizidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pieridis komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Hürses is nu in balbezit. Hürses passt de bal met de wreef. Çınar rent richting de bal. Çınar schiet op doel. Tokel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Timotheou geeft een lange en hoge pass. Iosifides bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çınar. Çınar krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Hürses rent richting de bal. Hürses passt de bal in één keer door. Çınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyprianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyprianou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Hadjigeorgiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjigeorgiou speelt de bal door. Daar is Hadjiloizou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larkou is nu in balbezit. Larkou geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antidrastikoi Demir Spor 46%, Nevşehir Polis Gücü 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antidrastikoi Demir Spor - Nevşehir Polis Gücü 0:0

59e minuut.
Deniz geeft de bal voor. Aygün rent richting de bal. Aygün speelt de bal door. Kanaris is nu in balbezit. Kanaris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Timotheou geeft een hoge lob. Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafaoğlu is nu in balbezit. Deniz verovert de bal door een tackle van achteren. Deniz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antidrastikoi Demir Spor 52%, Nevşehir Polis Gücü 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antidrastikoi Demir Spor - Nevşehir Polis Gücü 0:0