Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzincan Tragoydistes Kremastoí Rokades
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Ampelakos rent richting de bal. Giannas verovert de bal door een tackle van achteren. Filippou is nu in balbezit. Giannas rent richting de bal. Giannas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - Kremastoí Rokades 1:0

10e minuut.
Konat onderschept slim de pass. Karamanis is nu in balbezit. Karamanis geeft een lange en hoge pass. İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stouppas heeft problemen om de bal te vangen. İsmail verovert de bal door een tackle van achteren. Onisiforou rent richting de bal. Veziroğlu onderschept slim de pass. Veziroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Konat bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippou onderschept slim de pass. Karamanis is nu in balbezit. Filippou verovert de bal door een tackle van achteren. Filippou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - Kremastoí Rokades 2:0

38e minuut.
Stouppas rent richting de bal. Stouppas passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Fasouliotis de bal onder controle te krijgen. Giannas rent richting de bal. Giannas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Tragoydistes 37%, Kremastoí Rokades 63%.
Erzincan Tragoydistes - Kremastoí Rokades 2:0

58e minuut.
Erhat kopt de bal weg. İsmail is nu in balbezit. İsmail probeert naar een medespeler te passen. Veziroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veziroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daskalakis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Öztürk met de inworp. İsmail heeft problemen om de bal te vangen. İsmail geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veziroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Giannas bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fasouliotis. Filippou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giannas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
İsmail is nu in balbezit. Veziroğlu is nu in balbezit. Onisiforou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veziroğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ampelakos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Konat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karamanis is nu in balbezit. Karamanis passt de bal in één keer door. Giannas rent richting de bal. Giannas geeft een lange en hoge pass. Efthimiadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filippou is nu in balbezit. Filippou draait met de bal, schiet en ... Efthimiadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Tragoydistes 48%, Kremastoí Rokades 52%.
Erzincan Tragoydistes - Kremastoí Rokades 2:0