Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hatay Kataramenoi Young Galatasaray
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 23.2
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Tsolakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Uyar de bal. Tsolakidis is nu in balbezit. Uyar rent richting de bal. Uyar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Kessler speelt de bal door. Klungelig pakt Dubajić de bal. Dubajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kocaismail verovert de bal door een tackle van achteren. Kocaismail passt de bal in één keer door. Burke probeert naar een medespeler te passen. Kessler is nu in balbezit. Kessler geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kocaismail is nu in balbezit. Herea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsolakidis. Tsolakidis krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Torun bereikt de bal nog maar net als eerste. Torun geeft de bal voor. Uyar is nu in balbezit. Uyar draait met de bal, schiet en ... Hermanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Brugnoli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kissonergis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsolakidis is nu in balbezit. Tsolakidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Skorulski rent richting de bal. Skorulski geeft een lange en hoge pass. Elter probeert naar een medespeler te passen. Dubajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubajić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kessler rent richting de bal. Dubajić rent richting de bal. Hasan Demir begaat een overtreding. Hasan Demir krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Elter passt de bal met de wreef. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke geeft een hoge lob. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Hermanis met een harde bal richting middenveld. Herea kopt de bal weg. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubajić is nu in balbezit. Dubajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kaçar geeft een hoge lob. Sole rent richting de bal. Uyar verovert de bal door een tackle van achteren. Uyar schiet op doel. Hermanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hatay Kataramenoi - Young Galatasaray 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hatay Kataramenoi 53%, Young Galatasaray 47%.
Hatay Kataramenoi - Young Galatasaray 1:0

79e minuut.
Hasan Demir probeert naar een medespeler te passen. Tsolakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakidis passt de bal in één keer door. Uyar rent richting de bal. Uyar draait met de bal, schiet en ... Hermanis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hatay Kataramenoi 53%, Young Galatasaray 47%.
Hatay Kataramenoi - Young Galatasaray 1:0