Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzincan Gençlerbirliği Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Zaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrou verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrou passt de bal in één keer door. Hadjiaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiaros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Velis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dionysiou rent richting de bal. Velis verovert de bal door een tackle van achteren. Velis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 0:1

23e minuut.
Hadjiaros rent richting de bal. Kettenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hadjiaros zijn tegenspeler op de grond. Hadjiaros krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Hadjitoffis passt de bal met de wreef. Zaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrou verovert de bal door een tackle van achteren. Çelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 1:1

34e minuut.
Zaim is nu in balbezit. Taner verovert de bal door een tackle van achteren. Çelik speelt de bal door. Hadjiaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiaros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 2:1

36e minuut.
Çelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik passt de bal met de wreef. Hadjiaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiaros schiet op doel. Kettenis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pallas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roussounides met de inworp. Celalletinoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Celalletinoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Amca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durduran onderschept slim de pass. Durduran geeft een lange en hoge pass. Hadjiaros rent richting de bal. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Gençlerbirliği 49%, Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 51%.
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 3:1

48e minuut.
Zaim rent richting de bal. Roussounides rent richting de bal. Roussounides passt de bal zonder na te denken. Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celalletinoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bektaş speelt de bal door. Alexandrou is nu in balbezit. Alexandrou geeft een lange en hoge pass. Amca rent richting de bal. Amca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Alexandrou onderschept slim de pass. Alexandrou passt de bal in één keer door. Hadjiaros rent richting de bal. Çelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 4:1

66e minuut.
Akcansoy onderschept slim de pass. Akcansoy geeft een hoge lob. Kettenis heeft problemen om de bal te vangen. Hadjiaros is nu in balbezit. Hadjiaros schiet op doel. Antoniadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hadjiaros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Atalay komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bektaş geeft de bal voor. Taner rent richting de bal. Taner speelt de bal door. Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Celalletinoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Anış de bal. Velis verovert de bal door een tackle van achteren. Velis schiet op doel. Manyera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Gençlerbirliği 51%, Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 49%.
Erzincan Gençlerbirliği - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 4:2