Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sprawiedliwość Adikoimenoi Lykoi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Büyükuslu is nu in balbezit. Pehlivan onderschept slim de pass. Bengüsu rent richting de bal. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pehlivan geeft een lange en hoge pass. Iakovou kopt de bal weg. Asprogenous heeft problemen om de bal te vangen. Bengüsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüsu schiet op doel. Tüzünkan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Adikoimenoi Lykoi 0:1

7e minuut.
Pehlivan verovert de bal door een tackle van achteren. Asprogenous is nu in balbezit. Pehlivan onderschept slim de pass. Bengüsu is nu in balbezit. Bengüsu schiet op doel. Tüzünkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Büyükuslu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pehlivan is nu in balbezit. Bengüsu is nu in balbezit. Bengüsu schiet op doel. Tüzünkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Onbaşı probeert naar een medespeler te passen. Büyükuslu rent richting de bal. Büyükuslu speelt de bal door. Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvazonis schiet op doel. Paal! Daar is Şevketoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flouris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şevketoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karvazonis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sprawiedliwość - Adikoimenoi Lykoi 1:1

22e minuut.
Büyükuslu rent richting de bal. Büyükuslu geeft een hoge lob. Themistocleous controleert de bal met de borst. Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu haalt uit met een fantastische trap. Andıç bokst de bal weg.

23e minuut.
Karvazonis kopt de bal weg. Koliantris is nu in balbezit. Klungelig pakt Economides de bal. Şevketoğlu rent richting de bal. Şevketoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Adikoimenoi Lykoi 2:1

30e minuut.
Aggelou passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Asprogenous de bal onder controle te krijgen. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap. Assiotis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Süreç de bal. Karvazonis rent richting de bal. Karvazonis probeert naar een medespeler te passen. Şevketoğlu is nu in balbezit. Şevketoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprawiedliwość 49%, Adikoimenoi Lykoi 51%.
sprawiedliwość - Adikoimenoi Lykoi 2:1

53e minuut.
Alexandrou met de inworp. Süreç bereikt de bal nog maar net als eerste. Süreç met een sublieme pass. Alexandrou is nu in balbezit. Alexandrou geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pittakas speelt de bal door. Klungelig pakt Bengüsu de bal. Bengüsu passt de bal met de wreef. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sprawiedliwość - Adikoimenoi Lykoi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprawiedliwość 53%, Adikoimenoi Lykoi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sprawiedliwość - Adikoimenoi Lykoi 2:2