Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anixneytes Ampalatoi Erzincan Alepoydes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Güneş geeft een hoge lob. Yiasemi probeert de bal aan de voet te houden. Kittos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Erzincan Alepoydes 0:1

15e minuut.
Bolayır probeert naar een medespeler te passen. Papakyriakou probeert de bal aan de voet te houden. Necat probeert naar een medespeler te passen. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anixneytes Ampalatoi - Erzincan Alepoydes 1:1

17e minuut.
Klungelig pakt Floratos de bal. Ali Talat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali Talat speelt de bal door. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous schiet op doel. Kissonergis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çiftçioğlu kopt de bal weg. Yiasemi heeft problemen om de bal te vangen. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yiangoulis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Erzincan Alepoydes 2:1

20e minuut.
Doğrusöz rent richting de bal. Kittos verovert de bal door een tackle van achteren. Kittos met een sublieme pass. Floratos is nu in balbezit. Floratos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Panayi is nu in balbezit. Panayi geeft een hoge lob. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous draait met de bal, schiet en ... Kissonergis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ali Talat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali Talat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Erzincan Alepoydes 3:1

23e minuut.
Faiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz geeft de bal voor. Makrides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Demetriadis probeert de bal met de borst te controleren. Güneş is nu in balbezit. Güneş geeft een lange en hoge pass. Yiasemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiasemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Erzincan Alepoydes 3:2

39e minuut.
Roussos geeft een hoge lob. Papakyriakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous onderschept slim de pass. Neocleous schiet op doel. Kissonergis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Erzincan Alepoydes 4:2

42e minuut.
Doğrusöz controleert de bal met de borst. Floratos onderschept slim de pass. Floratos probeert naar een medespeler te passen. Kittos rent richting de bal. Kittos haalt uit met een fantastische trap. Papanikolaou bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anixneytes Ampalatoi 49%, Erzincan Alepoydes 51%.
Anixneytes Ampalatoi - Erzincan Alepoydes 4:2

55e minuut.
Yiangoulis rent richting de bal. Neocleous onderschept slim de pass. Ali Talat is nu in balbezit. Ali Talat draait met de bal, schiet en ... Kissonergis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Erzincan Alepoydes 5:2

61e minuut.
Papakyriakou kopt de bal weg. Klungelig pakt Doğrusöz de bal. Floratos speelt de bal door. Kittos is nu in balbezit. Kittos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Erzincan Alepoydes 5:3

85e minuut.
Demetriadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makrides kan de bal niet met de borst controleren. Makrides met een sublieme pass. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anixneytes Ampalatoi 55%, Erzincan Alepoydes 45%.
Anixneytes Ampalatoi - Erzincan Alepoydes 5:3