Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göztepe Rokades PAE Kreatofagoi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Daar is Zeki Avcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taneri. Taneri krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Chatziaros verovert de bal door een tackle van achteren. Chatziaros met een sublieme pass. Kürşad is nu in balbezit. Chatziaros is nu in balbezit. Chatziaros draait met de bal, schiet en ... Erginel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Zeki Avcı rent richting de bal. Akar is nu in balbezit. Zeki Avcı rent richting de bal. Akar verovert de bal door een tackle van achteren. Akar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göztepe Rokades 48%, PAE Kreatofagoi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Göztepe Rokades - PAE Kreatofagoi 0:0

57e minuut.
Pilakoutas verovert de bal door een tackle van achteren. Elmas is nu in balbezit. Tsolakidis is nu in balbezit. Pilakoutas onderschept slim de pass. Pilakoutas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Eralp probeert naar een medespeler te passen. Rıfkı is nu in balbezit. Millis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Millis krijgt een gele kaart. Rıfkı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rıfkı kan niet meer verder spelen. Kırmızıgil komt het veld opgelopen. Nekipzade zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stylianou heeft problemen om de bal te vangen. Pilakoutas onderschept slim de pass. Pilakoutas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kürşad passt de bal zonder na te denken. Eralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Eralp speelt de bal door. Kürşad is nu in balbezit. Kürşad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göztepe Rokades 49%, PAE Kreatofagoi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Göztepe Rokades - PAE Kreatofagoi 0:0