Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympioi Prasades Katakitrinoi Prasades
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
hopeloos Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Uyguner bereikt de bal nog maar net als eerste. Charalambides verovert de bal door een tackle van achteren. Charalambides speelt de bal door. Moustakkas is nu in balbezit. Moustakkas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Miroğlu kopt de bal weg. Miroğlu is nu in balbezit. Miroğlu speelt de bal door. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Erülkü verovert de bal door een tackle van achteren. Erülkü probeert naar een medespeler te passen. Symeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Aziz schiet op doel. Prillos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympioi Prasades 41%, Katakitrinoi Prasades 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympioi Prasades - Katakitrinoi Prasades 0:0

56e minuut.
Argyrou verovert de bal door een tackle van achteren. Argyrou geeft de bal voor. Symeon rent richting de bal. Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Aziz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Moustakkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charalambides rent richting de bal. Charalambides geeft een lange en hoge pass. Moustakkas is nu in balbezit. Moustakkas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Taseli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanaourides. Taseli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iosifides zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doratlı speelt de bal door. Tsierkezos kopt de bal weg. Erülkü is nu in balbezit. Erülkü passt de bal zonder na te denken. Doratlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Taseli rent richting de bal. Taseli geeft de bal voor. Stylianides kopt de bal weg. Charalambides rent richting de bal. Charalambides draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympioi Prasades 42%, Katakitrinoi Prasades 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympioi Prasades - Katakitrinoi Prasades 0:0