Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anixneytes Ampalatoi sprawiedliwość
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Themistocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Necat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Themistocleous raakt geblesseerd tijdens het duel. Büyükuslu met een snel genomen vrije trap. Şevketoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ali Talat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fokas komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Makrides met een sublieme pass. Klungelig pakt Doğrusöz de bal. Doğrusöz speelt de bal door. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - sprawiedliwość 1:0

22e minuut.
Karvazonis is nu in balbezit. Karvazonis probeert naar een medespeler te passen. Şevketoğlu rent richting de bal. Şevketoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Güvener de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doğrusöz rent richting de bal. Karvazonis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doğrusöz. Doğrusöz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Büyükuslu heeft problemen om de bal te vangen. Roussos verovert de bal door een tackle van achteren. Roussos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Neocleous de bal. Neocleous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - sprawiedliwość 2:0

31e minuut.
Büyükuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükuslu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şevketoğlu de bal. Karvazonis rent richting de bal. Karvazonis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Roussos is nu in balbezit. Themistocleous verovert de bal door een tackle van achteren. Themistocleous speelt de bal door. Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bolayır passt de bal met de wreef. Fokas rent richting de bal. Fokas speelt de bal door. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anixneytes Ampalatoi 47%, sprawiedliwość 53%.
Anixneytes Ampalatoi - sprawiedliwość 2:0

47e minuut.
Onbaşı is nu in balbezit. Fokas onderschept slim de pass. Fokas geeft de bal voor. Neocleous rent richting de bal. Neocleous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Şevketoğlu de bal. Doğrusöz rent richting de bal. Şevketoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şevketoğlu schiet op doel. Güvener probeert de bal aan de voet te houden. Papanikolaou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Şevketoğlu rent richting de bal. Güvener verovert de bal door een tackle van achteren. Karvazonis verovert de bal door een tackle van achteren. Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Tüzünkan trapt de bal weg. Onbaşı rent richting de bal. Met opzet legt Doğrusöz zijn tegenspeler op de grond. Doğrusöz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anixneytes Ampalatoi 49%, sprawiedliwość 51%.
Anixneytes Ampalatoi - sprawiedliwość 2:0