Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympioi Prasades Bilecik Blaxoi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Stylianides de bal. Avcı verovert de bal door een tackle van achteren. Avcı passt de bal in één keer door. Aziz rent richting de bal. Aziz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Necati Öykün raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beyoğlu komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Aziz controleert de bal met de borst. Münir rent richting de bal. Met opzet legt Aziz zijn tegenspeler op de grond. Aziz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Vehit geeft een lange en hoge pass. Münir rent richting de bal. Aziz onderschept slim de pass. Aziz schiet op doel. Loizou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympioi Prasades 37%, Bilecik Blaxoi 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympioi Prasades - Bilecik Blaxoi 0:0

61e minuut.
Uyguner rent richting de bal. Beyoğlu onderschept slim de pass. Özkök rent richting de bal. Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael draait met de bal, schiet en ... Doratlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Vehit geeft een lange en hoge pass. Miroğlu kopt de bal weg. Daar is Münir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aziz rent richting de bal. Aziz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Yoldaş rent richting de bal. Yoldaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Münir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aziz is nu in balbezit. Aziz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Michael is nu in balbezit. Özkök is nu in balbezit. Argyrou rent richting de bal. Beyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympioi Prasades 60%, Bilecik Blaxoi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympioi Prasades - Bilecik Blaxoi 0:0