Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sprawiedliwość Erzincan Alepoydes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Themistocleous kopt de bal weg. Klungelig pakt Leonidou de bal. Şevketoğlu is nu in balbezit. Şevketoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kissonergis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Yiasemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karvazonis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftçioğlu onderschept slim de pass. Çiftçioğlu passt de bal in één keer door. Kittos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittos draait met de bal, schiet en ... Tüzünkan bokst de bal weg.

10e minuut.
Aggelou geeft een hoge lob. Leonidou bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidou passt de bal met de wreef. Kittos is nu in balbezit. Kittos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Şevketoğlu rent richting de bal. Karvazonis is nu in balbezit. Şevketoğlu rent richting de bal. Şevketoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Erzincan Alepoydes 1:0

19e minuut.
Themistocleous probeert naar een medespeler te passen. Güneş rent richting de bal. Iakovou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iakovou krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Güneş passt de bal met de wreef. Leonidou probeert de bal aan de voet te houden. Karvazonis rent richting de bal. Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Leonidou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karvazonis is nu in balbezit. Karvazonis passt de bal in één keer door. Şevketoğlu rent richting de bal. Şevketoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Erzincan Alepoydes 2:0

36e minuut.
Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos probeert naar een medespeler te passen. Kittos is nu in balbezit. Kittos haalt uit met een fantastische trap. Tüzünkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Erzincan Alepoydes 2:1

38e minuut.
Büyükuslu rent richting de bal. Floratos verovert de bal door een tackle van achteren. Floratos probeert naar een medespeler te passen. Şevketoğlu rent richting de bal. Şevketoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Erzincan Alepoydes 3:1

42e minuut.
Praxitelous probeert de bal aan de voet te houden. Kyprianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyprianou passt de bal met de wreef. Karvazonis is nu in balbezit. Karvazonis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprawiedliwość 44%, Erzincan Alepoydes 56%.
sprawiedliwość - Erzincan Alepoydes 3:1

48e minuut.
Faiz met de inworp. Güneş kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Büyükuslu. Büyükuslu krijgt een gele kaart. Güneş raakt geblesseerd tijdens het duel. Leonidou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Asprogenous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Güneş zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Onbaşı de bal. Kittos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittos haalt uit met een fantastische trap. Tüzünkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Erzincan Alepoydes 3:2

60e minuut.
Büyükuslu heeft problemen om de bal te vangen. Güneş onderschept slim de pass. Güneş probeert naar een medespeler te passen. Kittos rent richting de bal. Kittos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sprawiedliwość - Erzincan Alepoydes 3:3

68e minuut.
Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous passt de bal in één keer door. Floratos is nu in balbezit. Kittos rent richting de bal. Kittos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Onbaşı onderschept slim de pass. Onbaşı geeft de bal voor. Kittos rent richting de bal. Kittos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sprawiedliwość - Erzincan Alepoydes 3:4

76e minuut.
Kyprianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyprianou geeft een hoge lob. Daar is Büyükuslu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Themistocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Themistocleous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çiftçioğlu met een harde bal richting middenveld. Onbaşı kopt de bal weg. Karvazonis is nu in balbezit. Karvazonis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sprawiedliwość - Erzincan Alepoydes 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprawiedliwość 53%, Erzincan Alepoydes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sprawiedliwość - Erzincan Alepoydes 4:4