Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katakitrinoi Prasades PAE Kreatofagoi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Klungelig pakt Charalambides de bal. Kırmızıgil is nu in balbezit. Kırmızıgil passt de bal in één keer door. Rıfkı is nu in balbezit. Rıfkı geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Taseli kopt de bal weg. Kırmızıgil controleert de bal met de borst. Charalambides bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakkas is nu in balbezit. Moustakkas draait met de bal, schiet en ... Erginel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rıfkı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Türkseven met een sublieme pass. Moustakkas rent richting de bal. Moustakkas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nekipzade de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Elmas is nu in balbezit. Çağra bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas verovert de bal door een tackle van achteren. Elmas haalt uit met een fantastische trap. Prillos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Katakitrinoi Prasades - PAE Kreatofagoi 0:1

35e minuut.
Daar is Türkseven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pishialis speelt de bal door. Iosifides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilakoutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilakoutas haalt uit met een fantastische trap. Prillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katakitrinoi Prasades 45%, PAE Kreatofagoi 55%.
Katakitrinoi Prasades - PAE Kreatofagoi 0:1

60e minuut.
Daar is Rıfkı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charalambides is nu in balbezit. Moustakkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakkas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Katakitrinoi Prasades - PAE Kreatofagoi 1:1

68e minuut.
Prillos trapt de bal weg van het doel. Inworp. Mungan met een snelle inworp. Zeki Avcı rent richting de bal. Zeki Avcı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katakitrinoi Prasades 49%, PAE Kreatofagoi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Katakitrinoi Prasades - PAE Kreatofagoi 1:1