Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adana Pigoyinoi Rize Esnaf Spor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Nicolaides passt de bal met de wreef. Ergüden is nu in balbezit. Ergüden met een sublieme pass. Nicolaides bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fantousis geeft een lange en hoge pass. Daar is Loizou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamanis rent richting de bal. Elcil verovert de bal door een tackle van achteren. Elcil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Pigoyinoi - Rize Esnaf Spor 0:1

17e minuut.
Özdil met de inworp. Aggelou is nu in balbezit. Aggelou passt de bal zonder na te denken. Flouris rent richting de bal. Flouris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nicolaides kan de bal niet met de borst controleren. Koliantris bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliantris passt de bal zonder na te denken. Özburak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özburak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Deniz onderschept slim de pass. Deniz passt de bal met de wreef. Ergüden speelt de bal door. Özburak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özburak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Koutsokoumnis trapt de bal weg. Ergüden kopt de bal weg. Klungelig pakt Özburak de bal. Nicolaides rent richting de bal. Nicolaides haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adana Pigoyinoi - Rize Esnaf Spor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Pigoyinoi 49%, Rize Esnaf Spor 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Pigoyinoi - Rize Esnaf Spor 1:1

64e minuut.
Koliantris bereikt de bal nog maar net als eerste. Özburak is nu in balbezit. Koliantris verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaides verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaides draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Pigoyinoi - Rize Esnaf Spor 2:1

84e minuut.
Klungelig pakt Nicolaides de bal. Aggelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaides rent richting de bal. Özburak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özburak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolaides rent richting de bal. Nicolaides schiet op doel. Paal! Koutsokoumnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Pigoyinoi 44%, Rize Esnaf Spor 56%.
Adana Pigoyinoi - Rize Esnaf Spor 2:1