Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANGYPRIOS Kalothelites Belediyespor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Klungelig pakt İsmail de bal. Agapiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Agapiou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camgöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANGYPRIOS - Kalothelites Belediyespor 1:0

7e minuut.
Xenophontos rent richting de bal. Xenophontos geeft de bal voor. Nikolaidis rent richting de bal. Soytaç rent richting de bal. Soytaç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Soytaç is nu in balbezit. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soytaç is nu in balbezit. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis schiet op doel. Agas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
İsmail passt de bal met de wreef. Kleanthous rent richting de bal. Kleanthous passt de bal in één keer door. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Çağataylı met een sublieme pass. Klungelig pakt Miltiadous de bal. Roussounides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miltiadous raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANGYPRIOS 61%, Kalothelites Belediyespor 39%.
PANGYPRIOS - Kalothelites Belediyespor 1:0

48e minuut.
Agapiou geeft een lange en hoge pass. Özdil kopt de bal weg. Ampelakos is nu in balbezit. Agapiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Agapiou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Misos geeft de bal voor. Camgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussounides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roussounides krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Misos is nu in balbezit. Misos geeft een hoge lob. İsmail rent richting de bal. Camgöz onderschept slim de pass. Camgöz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Agapiou kan de bal niet met de borst controleren. İsmail verovert de bal door een tackle van achteren. İsmail speelt de bal door. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANGYPRIOS 65%, Kalothelites Belediyespor 35%.
PANGYPRIOS - Kalothelites Belediyespor 1:0