Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANGYPRIOS AO Akrites
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Asprou rent richting de bal. Miltiadous verovert de bal door een tackle van achteren. Miltiadous met een sublieme pass. Camgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Camgöz schiet op doel. Spanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Katsiaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çiftçioğlu met een sublieme pass. Camgöz is nu in balbezit. Camgöz draait met de bal, schiet en ... Paal! Spanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Spanos trapt de bal weg. Daar is Misos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çiftçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Kaçar is nu in balbezit. Kaçar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Raif Denktaş passt de bal met de wreef. Albayrak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agapiou. Agapiou krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Misos controleert de bal met de borst. Nolan is nu in balbezit. Camgöz onderschept slim de pass. Camgöz schiet op doel. Emin Kaptan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANGYPRIOS 43%, AO Akrites 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PANGYPRIOS - AO Akrites 0:0

66e minuut.
Çiftçioğlu onderschept slim de pass. Agapiou rent richting de bal. Agapiou speelt de bal door. Camgöz rent richting de bal. Camgöz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Emin Kaptan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raif Denktaş met een snelle inworp. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Asprou geeft een hoge lob. Inworp. Miltiadous met een snelle inworp. Agapiou is nu in balbezit. Agapiou passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANGYPRIOS 38%, AO Akrites 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PANGYPRIOS - AO Akrites 0:0