Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katamayroi Giatroi Anorthosis Futbol Kulübü
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Violaris rent richting de bal. Violaris probeert naar een medespeler te passen. Demiral probeert naar een medespeler te passen. Eleftheriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftheriou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Sennaroğlu geeft de bal voor. Inworp. Aggelides met de inworp. Sigrasitis is nu in balbezit. Sigrasitis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Livadiotis rent richting de bal. Koutsoloukas verovert de bal door een tackle van achteren. Eleftheriou heeft problemen om de bal te vangen. Koutsoloukas rent richting de bal. Koutsoloukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katamayroi Giatroi - Anorthosis Futbol Kulübü 0:1

23e minuut.
Aggelides rent richting de bal. Sennaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sennaroğlu passt de bal zonder na te denken. Koutsoloukas is nu in balbezit. Koutsoloukas haalt uit met een fantastische trap. Georgiades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Livadiotis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özerdem met een snelle inworp. Eleftheriou is nu in balbezit. Eleftheriou geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Koutsoloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoloukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katamayroi Giatroi - Anorthosis Futbol Kulübü 0:2

41e minuut.
Koutsoloukas is nu in balbezit. Eleftheriou is nu in balbezit. Koutsoloukas is nu in balbezit. Koutsoloukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katamayroi Giatroi - Anorthosis Futbol Kulübü 0:3

41e minuut.
Sigrasitis met een sublieme pass. Zacharatos heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Eleftheriou zijn tegenspeler op de grond. Eleftheriou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katamayroi Giatroi 60%, Anorthosis Futbol Kulübü 40%.
Katamayroi Giatroi - Anorthosis Futbol Kulübü 0:3

49e minuut.
Miamiliotis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Özerdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eleftheriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftheriou schiet op doel. Georgiades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sigrasitis rent richting de bal. Sigrasitis passt de bal zonder na te denken. Zacharatos is nu in balbezit. Zacharatos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Violaris met een sublieme pass. Koutsoloukas is nu in balbezit. Koutsoloukas passt de bal zonder na te denken. Özerdem is nu in balbezit. Özerdem geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sigrasitis rent richting de bal. Özyalçın verovert de bal door een tackle van achteren. Livadiotis rent richting de bal. Eleftheriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftheriou draait met de bal, schiet en ... Georgiades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Katamayroi Giatroi - Anorthosis Futbol Kulübü 0:4

83e minuut.
Violaris is nu in balbezit. Violaris passt de bal zonder na te denken. Özyalçın bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyalçın passt de bal met de wreef. Eleftheriou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katamayroi Giatroi 58%, Anorthosis Futbol Kulübü 42%.
Katamayroi Giatroi - Anorthosis Futbol Kulübü 0:4