Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollon Karavanades AC OMONOIA NICOSIA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.1
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


14e minuut.
Çelebi geeft een lange en hoge pass. Hadjifedonos rent richting de bal. Aygın onderschept slim de pass. Asprou verovert de bal door een tackle van achteren. Asprou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - AC OMONOIA NICOSIA 0:1

17e minuut.
Fokkis geeft de bal voor. Inworp. Çelebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asprou is nu in balbezit. Asprou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Asprou is nu in balbezit. Roussounides verovert de bal door een tackle van achteren. Roussounides probeert naar een medespeler te passen. Daar is Necatigil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Necatigil schiet op doel. Soytaç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ioannou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aksoy met een snelle inworp. Asprou is nu in balbezit. Asprou geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Karavanades 67%, AC OMONOIA NICOSIA 33%.
Apollon Karavanades - AC OMONOIA NICOSIA 0:1

52e minuut.
Eralp geeft een lange en hoge pass. Aygın is nu in balbezit. Hadjifedonos verovert de bal door een tackle van achteren. Asprou is nu in balbezit. Asprou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Görgüner bereikt de bal nog maar net als eerste. Görgüner passt de bal met de wreef. Necatigil is nu in balbezit. Pachtallias is nu in balbezit. Pachtallias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apollon Karavanades - AC OMONOIA NICOSIA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Karavanades 58%, AC OMONOIA NICOSIA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apollon Karavanades - AC OMONOIA NICOSIA 1:1