Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC OMONOIA NICOSIA Tunceli Typoi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Kurt is nu in balbezit. Çangar onderschept slim de pass. Çangar passt de bal in één keer door. Kâtip rent richting de bal. Kâtip draait met de bal, schiet en ... Soytaç bokst de bal weg.

26e minuut.
Çelebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrou verovert de bal door een tackle van achteren. Deniz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deniz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz geeft een hoge lob. Andreou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjifedonos is nu in balbezit. Hadjifedonos schiet op doel. Andıç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OMONOIA NICOSIA - Tunceli Typoi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OMONOIA NICOSIA 34%, Tunceli Typoi 66%.
AC OMONOIA NICOSIA - Tunceli Typoi 1:0

64e minuut.
Deniz verovert de bal door een tackle van achteren. Kâtip onderschept slim de pass. Pamir onderschept slim de pass. Çangar rent richting de bal. Çangar draait met de bal, schiet en ... Soytaç bokst de bal weg.

78e minuut.
Kurt passt de bal in één keer door. Yaşın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşın passt de bal met de wreef. Hadjifedonos rent richting de bal. Hadjifedonos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Eralp speelt de bal door. Kâtip is nu in balbezit. Eralp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eralp krijgt een gele kaart. Kâtip raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kâtip kan niet meer verder spelen. Özdil komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Deniz onderschept slim de pass. Deniz geeft een lange en hoge pass. Andreou probeert de bal met de borst te controleren. Hadjifedonos is nu in balbezit. Hadjifedonos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OMONOIA NICOSIA - Tunceli Typoi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OMONOIA NICOSIA 40%, Tunceli Typoi 60%.
AC OMONOIA NICOSIA - Tunceli Typoi 2:0