Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nazilli Oikodomoi Katharoi Baykuşlar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kayalp passt de bal met de wreef. Tsolakidis is nu in balbezit. Met opzet legt Ozerden zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ozerden moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ozerden schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Inworp. Amca met een snelle inworp. Klungelig pakt İsmail de bal. Vekil rent richting de bal. Vekil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kayalp rent richting de bal. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayalp verovert de bal door een tackle van achteren. Vekil rent richting de bal. Vekil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Kounoussis heeft problemen om de bal te vangen. Necati Öykün rent richting de bal. Necati Öykün passt de bal zonder na te denken. Vekil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vekil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kounoussis rent richting de bal. Akcansoy onderschept slim de pass. Kounoussis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kounoussis krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Exadaktilos heeft problemen om de bal te vangen. Kalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmaz probeert naar een medespeler te passen. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nazilli Oikodomoi 61%, Katharoi Baykuşlar 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nazilli Oikodomoi - Katharoi Baykuşlar 0:0

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Kounoussis de bal onder controle te krijgen. Kalmaz is nu in balbezit. Kalmaz met een sublieme pass. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Necati Öykün rent richting de bal. Kounoussis rent richting de bal. Kounoussis passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Akcansoy neemt de hoekschop. Levent bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nazilli Oikodomoi 55%, Katharoi Baykuşlar 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nazilli Oikodomoi - Katharoi Baykuşlar 0:0