Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaziantep Ydraylikoi Níki Atzamides
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kalotheou verovert de bal door een tackle van achteren. Kalotheou passt de bal met de wreef. Alpler rent richting de bal. Dayıoğlu onderschept slim de pass. Dayıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - Níki Atzamides 0:1

5e minuut.
Thoma is nu in balbezit. Papacostas verovert de bal door een tackle van achteren. Papacostas passt de bal in één keer door. Menoikou bereikt de bal nog maar net als eerste. Menoikou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alpler raakt geblesseerd tijdens het duel. Alpler met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Menoikou de bal. Menoikou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaziantep Ydraylikoi - Níki Atzamides 1:1

30e minuut.
Keser geeft de bal voor. Kalotheou kopt de bal weg. Daar is Ampelakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Efthimiadis speelt de bal door. Keser is nu in balbezit. Menoikou bereikt de bal nog maar net als eerste. Menoikou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - Níki Atzamides 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep Ydraylikoi 45%, Níki Atzamides 55%.
Gaziantep Ydraylikoi - Níki Atzamides 2:1

49e minuut.
Papacostas passt de bal zonder na te denken. Korun rent richting de bal. Efthimiadis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Korun kan niet meer verder spelen. HadjitheodoroU komt het veld opgelopen. Papacostas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Physentzides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - Níki Atzamides 3:1

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Photiou met een harde bal richting middenveld. Kalotheou kopt de bal weg. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Photiou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ergüçlü met een snelle inworp. Papacostas rent richting de bal. Papacostas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kalotheou is nu in balbezit. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertuğruloğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ertuğruloğlu krijgt een gele kaart. Dayıoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalotheou kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - Níki Atzamides 3:2

88e minuut.
Daar is Menoikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papacostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kalotheou zijn tegenspeler op de grond. Kalotheou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep Ydraylikoi 43%, Níki Atzamides 57%.
Gaziantep Ydraylikoi - Níki Atzamides 3:2