Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hat-trick F.C Gaziantep Ydraylikoi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ertuğruloğlu probeert naar een medespeler te passen. Xenofidos rent richting de bal. Ampelakos met een sublieme pass. Menoikou is nu in balbezit. Menoikou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Alpler is nu in balbezit. Ierodiakonou verovert de bal door een tackle van achteren. Alpturk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierodiakonou verovert de bal door een tackle van achteren. Ierodiakonou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ampelakos is nu in balbezit. Menoikou onderschept slim de pass. Menoikou passt de bal zonder na te denken. Papacostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papacostas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierodiakonou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papacostas rent richting de bal. Ierodiakonou is nu in balbezit. Ierodiakonou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hat-trick F.C - Gaziantep Ydraylikoi 1:0

27e minuut.
Ampelakos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çağda met de inworp. Ierodiakonou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierodiakonou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Çağda is nu in balbezit. Çağda passt de bal zonder na te denken. Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Menoikou verovert de bal door een tackle van achteren. Menoikou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ampelakos rent richting de bal. Papacostas is nu in balbezit. Papacostas passt de bal in één keer door. Ertuğruloğlu is nu in balbezit. Ertuğruloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hat-trick F.C 57%, Gaziantep Ydraylikoi 43%.
Hat-trick F.C - Gaziantep Ydraylikoi 1:0

46e minuut.
Menoikou passt de bal met de wreef. Xenofidos is nu in balbezit. Xenofidos geeft een lange en hoge pass. Papacostas is nu in balbezit. Papacostas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ierodiakonou bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpturk speelt de bal door. HadjitheodoroU met een sublieme pass. Menoikou rent richting de bal. Menoikou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tümen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. HadjitheodoroU met een snelle inworp. Papacostas is nu in balbezit. Papacostas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ampelakos rent richting de bal. Ertuğruloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ertuğruloğlu probeert naar een medespeler te passen. Papacostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papacostas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hat-trick F.C - Gaziantep Ydraylikoi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hat-trick F.C 63%, Gaziantep Ydraylikoi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hat-trick F.C - Gaziantep Ydraylikoi 1:1