Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC OMONOIA NICOSIA Níki Atzamides
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Deniz heeft problemen om de bal te vangen. Thoma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deniz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deniz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Keser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadjifedonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjifedonos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Keser de bal. Hadjifedonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjifedonos schiet op doel. Keser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Physentzides probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Efthimiadis passt de bal met de wreef. Kurt rent richting de bal. Dayıoğlu onderschept slim de pass. Kalotheou rent richting de bal. Kalotheou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OMONOIA NICOSIA - Níki Atzamides 0:1

31e minuut.
Thoma geeft de bal voor. Kalotheou is nu in balbezit. Kurt is nu in balbezit. Kalotheou onderschept slim de pass. Kalotheou haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Çelebi geeft een hoge lob. Aksoy rent richting de bal. Aksoy passt de bal in één keer door. Daar is Hadjifedonos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadjifedonos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kalotheou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurt verovert de bal door een tackle van achteren. Kurt geeft de bal voor. Aksoy rent richting de bal. Aksoy geeft een lange en hoge pass. Physentzides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OMONOIA NICOSIA 46%, Níki Atzamides 54%.
AC OMONOIA NICOSIA - Níki Atzamides 0:1

49e minuut.
Efthimiadis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Andıç de bal. Pamir is nu in balbezit. Asprou onderschept slim de pass. Asprou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Aksoy is nu in balbezit. Aksoy geeft de bal voor. Thoma rent richting de bal. Asprou bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OMONOIA NICOSIA 33%, Níki Atzamides 67%.
AC OMONOIA NICOSIA - Níki Atzamides 0:1