Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollon Karavanades Hat-trick F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aygın verovert de bal door een tackle van achteren. Aygın speelt de bal door. Pachtallias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtallias haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Athanasiou controleert de bal met de borst. Pertev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertev geeft een lange en hoge pass. Nailer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nailer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Görgüner passt de bal in één keer door. Necatigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Necatigil haalt uit met een fantastische trap. Kader maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Tümen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - Hat-trick F.C 1:0

35e minuut.
Roussounides is nu in balbezit. Roussounides passt de bal met de wreef. Avraamides is nu in balbezit. Pachtallias onderschept slim de pass. Pachtallias schiet op doel. Kader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fokkis geeft een hoge lob. Inworp. Çağda met een snelle inworp. Ierodiakonou rent richting de bal. Ierodiakonou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Karavanades 51%, Hat-trick F.C 49%.
Apollon Karavanades - Hat-trick F.C 1:0

48e minuut.
İnan verovert de bal door een tackle van achteren. İnan met een sublieme pass. Nailer rent richting de bal. Nailer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ioannou de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Ioannou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierodiakonou is nu in balbezit. Ierodiakonou passt de bal in één keer door. Nailer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nailer draait met de bal, schiet en ... Kotsonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pachtallias geeft een lange en hoge pass. Daar is Uluçay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Necatigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Necatigil haalt uit met een fantastische trap. Kader maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - Hat-trick F.C 2:0

57e minuut.
İnan geeft een lange en hoge pass. Pertev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertev haalt uit met een fantastische trap. Oreinos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - Hat-trick F.C 2:1

72e minuut.
Aygın verovert de bal door een tackle van achteren. Pachtallias rent richting de bal. Pachtallias passt de bal zonder na te denken. Necatigil is nu in balbezit. Necatigil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - Hat-trick F.C 3:1

78e minuut.
Oreinos controleert de bal met de borst. Çağda is nu in balbezit. Fokkis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çağda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ierodiakonou neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - Hat-trick F.C 3:2

82e minuut.
Pertev rent richting de bal. Pertev geeft een lange en hoge pass. Oreinos heeft problemen om de bal te vangen. Çağda is nu in balbezit. Çağda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apollon Karavanades - Hat-trick F.C 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Karavanades 62%, Hat-trick F.C 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apollon Karavanades - Hat-trick F.C 3:3