Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mojtaba 7th Sins
352 Tactiek 4-3-3 A
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
31 gemiddelde waardering 39.4
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Klungelig pakt Węglerski de bal. Węglerski passt de bal zonder na te denken. Al-Doleh speelt de bal door. Klungelig pakt Węglerski de bal. Węglerski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Shahriar geeft de bal voor. Mosyła rent richting de bal. Lotina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lotina krijgt een gele kaart. Mosyła raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakri neemt de penalty, wat een uithaal! Loyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Tabatabai probeert naar een medespeler te passen. Khamenei controleert de bal met de borst. Dhif begaat een overtreding. Khamenei wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Khamenei kan niet meer verder spelen. Man komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Lotina met een sublieme pass. Shahriar heeft problemen om de bal te vangen. Shahriar geeft de bal voor. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - 7th Sins 0:1

19e minuut.
Man heeft problemen om de bal te vangen. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi geeft een hoge lob. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - 7th Sins 0:2

27e minuut.
Siamiadi geeft een lange en hoge pass. Mosyła kopt de bal weg. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... Loyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - 7th Sins 0:3

30e minuut.
Shahriar onderschept slim de pass. Shahriar passt de bal met de wreef. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła schiet op doel. Loyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - 7th Sins 0:4

35e minuut.
Lotina geeft een hoge lob. Węglerski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baev neemt vlug de vrije trap. Mosyła rent richting de bal. Mosyła haalt uit met een fantastische trap. Loyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bakri kopt de bal weg. Daar is Zhyzneuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosyła rent richting de bal. Mosyła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - 7th Sins 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojtaba 66%, 7th Sins 34%.
Mojtaba - 7th Sins 0:5

46e minuut.
Chouchane komt het veld opgelopen. Er-Rai komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Dhif kopt de bal weg. Shahriar rent richting de bal. Shahriar passt de bal zonder na te denken. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - 7th Sins 0:6

65e minuut.
Węglerski passt de bal zonder na te denken. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahriar speelt de bal door. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap. Loyer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - 7th Sins 0:7

73e minuut.
Dhif kopt de bal weg. Bakri rent richting de bal. Bakri passt de bal zonder na te denken. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dhif is nu in balbezit. Dhif geeft de bal voor. Shahriar kopt de bal weg. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojtaba 69%, 7th Sins 31%.
Mojtaba - 7th Sins 0:7