Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perspolis Pool Persia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 24.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Ionata geeft een hoge lob. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar begaat een overtreding. Al Nasshar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bugarani passt de bal met de wreef. Bartholomeu heeft problemen om de bal te vangen. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar onderschept slim de pass. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani rent richting de bal. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - Persia 0:1

28e minuut.
Idrissi is nu in balbezit. Idrissi probeert naar een medespeler te passen. Lavassaney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khanlary rent richting de bal. Khanlary haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Idrissi is nu in balbezit. Al Nasshar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nasshar probeert naar een medespeler te passen. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani haalt uit met een fantastische trap. Khushkhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Akram rent richting de bal. Akram passt de bal in één keer door. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani rent richting de bal. Bugarani schiet op doel. De bal raakt de paal. Al Nasshar rent richting de bal. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani schiet op doel. Khushkhu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - Persia 0:2

43e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif probeert naar een medespeler te passen. Ionata is nu in balbezit. Khanlary verovert de bal door een tackle van achteren. Khanlary haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khanlary rent richting de bal. Khanlary schiet op doel. Kulpiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Idrissi rent richting de bal. Idrissi passt de bal zonder na te denken. Daar is Lavassaney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhif is nu in balbezit. Dhif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - Persia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolis Pool 58%, Persia 42%.
perspolis Pool - Persia 1:2

49e minuut.
Benhalimaya geeft een lange en hoge pass. Daar is Bugarani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudayl maakt een afschuwelijke overtreding. Bugarani raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Al Nasshar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Khushkhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Benhalimaya passt de bal in één keer door. Akram rent richting de bal. Zanjani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanjani krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Idrissi rent richting de bal. Benabderrazik verovert de bal door een tackle van achteren. Benabderrazik passt de bal zonder na te denken. Bugarani rent richting de bal. Bugarani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Ionata de bal onder controle te krijgen. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary passt de bal zonder na te denken. Dhif is nu in balbezit. Dhif schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Qasem Ibn-Faisal passt de bal met de wreef. Idrissi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benhalimaya. Benhalimaya krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Idrissi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benhalimaya met de inworp. Fekhma is nu in balbezit. Fekhma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ben Barek geeft de bal voor. Dhif is nu in balbezit. Dhif passt de bal in één keer door. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
perspolis Pool - Persia 2:2

90e minuut.
Melli rent richting de bal. Melli met een sublieme pass. Khanlary rent richting de bal. Khanlary schiet op doel. Szala probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - Persia 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolis Pool 39%, Persia 61%.
perspolis Pool - Persia 3:2