Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siah Aroosak Shahin Ahvaz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.3
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talaqani met een snelle inworp. Tonati is nu in balbezit. Tonati geeft de bal voor. Lahcen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Khandil probeert naar een medespeler te passen. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali geeft een lange en hoge pass. Salimpour bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimpour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ben Slimane onderschept slim de pass. Ben Slimane probeert naar een medespeler te passen. Zanjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimpour is nu in balbezit. Salimpour draait met de bal, schiet en ... Haj-Amal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Hanzali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali is nu in balbezit. Tonati verovert de bal door een tackle van achteren. Tonati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzali begaat een overtreding. Hanzali krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Yaseen kopt de bal weg. Daar is Boudaoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanjani rent richting de bal. Salimpour onderschept slim de pass. Salimpour haalt uit met een fantastische trap. Haj-Amal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siah Aroosak 40%, Shahin Ahvaz 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siah Aroosak - Shahin Ahvaz 0:0

53e minuut.
Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane probeert naar een medespeler te passen. Tonati rent richting de bal. Tonati schiet op doel. Khuzayn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jahanpur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahanpur passt de bal met de wreef. Salimpour rent richting de bal. Salimpour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siah Aroosak - Shahin Ahvaz 0:1

62e minuut.
Zanjani rent richting de bal. Benarouche onderschept slim de pass. Benarouche passt de bal met de wreef. Salimpour is nu in balbezit. Salimpour haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Haj-Amal bokst de bal weg. Haj-Amal met een sublieme pass. Ben Slimane probeert de bal met de borst te controleren. Hanzali is nu in balbezit. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siah Aroosak - Shahin Ahvaz 0:2

79e minuut.
Al-Doleh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Al-Akram met de inworp. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen draait met de bal, schiet en ... Haj-Amal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Neagone met een sublieme pass. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Salimpour heeft problemen om de bal te vangen. Salimpour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tonati kopt de bal weg. Jahanpur met een sublieme pass. Klungelig pakt Neagone de bal. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Khuzayn niet meer kan verder spelen. Kabella komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siah Aroosak 55%, Shahin Ahvaz 45%.
Siah Aroosak - Shahin Ahvaz 0:2