Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laziz Sarbāz Yakh Hich
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Daei verovert de bal door een tackle van achteren. Daei met een sublieme pass. El-Akil is nu in balbezit. El-Akil schiet op doel. Abdelfattah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laziz Sarbāz - Yakh Hich 1:0

14e minuut.
Shafaq onderschept slim de pass. Shafaq passt de bal zonder na te denken. Abdelfattah is nu in balbezit. El-Akil verovert de bal door een tackle van achteren. El-Akil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rais speelt de bal door. Malle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daei. Daei krijgt een gele kaart. Malle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benarouche met een snel genomen vrije trap. Malle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laziz Sarbāz - Yakh Hich 1:1

20e minuut.
Boughanmi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fahandizh met de inworp. El-Akil rent richting de bal. El-Akil geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Zarincheh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarincheh geeft een hoge lob. Siamiadi heeft problemen om de bal te vangen. Akhlaqi is nu in balbezit. Akhlaqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laziz Sarbāz - Yakh Hich 2:1

27e minuut.
Avezaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Avezaat probeert naar een medespeler te passen. Usmi is nu in balbezit. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jelassi zal de hoekschop nemen. Musavi speelt de bal door. Klungelig pakt Benarouche de bal. Musavi rent richting de bal. Musavi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Fahandizh rent richting de bal. Boughanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Boughanmi geeft de bal voor. Malle is nu in balbezit. Malle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laziz Sarbāz - Yakh Hich 2:2

45e minuut.
Boughanmi is nu in balbezit. Fahandizh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boughanmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boughanmi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laziz Sarbāz - Yakh Hich 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laziz Sarbāz 54%, Yakh Hich 46%.
Laziz Sarbāz - Yakh Hich 2:3

48e minuut.
Talaqani probeert naar een medespeler te passen. Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh met een sublieme pass. Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daei is nu in balbezit. Daei met een sublieme pass. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi onderschept slim de pass. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Ebtehaj trapt de bal weg van het doel. Daei kopt de bal weg. Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche rent richting de bal. Malle rent richting de bal. Benarouche is nu in balbezit. Benarouche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rais is nu in balbezit. Haqiqatju rent richting de bal. Haqiqatju speelt de bal door. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tizie speelt de bal door. Rais kopt de bal weg. Daar is Benarouche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malle is nu in balbezit. Malle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Musavi is nu in balbezit. Musavi geeft een lange en hoge pass. Daar is Usmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malle rent richting de bal. Malle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laziz Sarbāz 49%, Yakh Hich 51%.
Laziz Sarbāz - Yakh Hich 2:3