Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fargo FC Shotor FC
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Hathazari probeert naar een medespeler te passen. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameri onderschept slim de pass. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Qassem Yousef heeft problemen om de bal te vangen. Shadi Fahmi onderschept slim de pass. Shadi Fahmi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Estilidaei de bal. Estilidaei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benachour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Souyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik onderschept slim de pass. Al-Malik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Haj-Amal is nu in balbezit. Haj-Amal geeft de bal voor. Dieli kan de bal niet met de borst controleren. Kubane is nu in balbezit. Kubane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
El-Talib kopt de bal weg. Shadi Fahmi rent richting de bal. Shadi Fahmi passt de bal zonder na te denken. Kubane is nu in balbezit. Kubane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo FC 61%, Shotor FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fargo FC - Shotor FC 0:0

48e minuut.
Ameri probeert de bal met de borst te controleren. Souyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souyah passt de bal zonder na te denken. Dieli rent richting de bal. Dieli geeft de bal voor. Abdelhamid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Benachour passt de bal met de wreef. Ameri rent richting de bal. Ameri passt de bal zonder na te denken. Al-Malik rent richting de bal. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari probeert naar een medespeler te passen. Al-Malik is nu in balbezit. Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ameri rent richting de bal. Ameri passt de bal in één keer door. Hakala rent richting de bal. Hakala haalt uit met een fantastische trap. Abdelhamid probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rawhani met een snelle inworp. Kubane geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo FC 56%, Shotor FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fargo FC - Shotor FC 0:0