Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basteh Mār fc.Mancity
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Zitoumi trapt de bal weg. El-Padiari rent richting de bal. El-Padiari passt de bal in één keer door. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basteh Mār - fc.Mancity 1:0

14e minuut.
Jaidi passt de bal in één keer door. Sassi is nu in balbezit. Leloup verovert de bal door een tackle van achteren. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati schiet op doel. Norouzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Basteh Mār - fc.Mancity 1:1

17e minuut.
Jaidi passt de bal zonder na te denken. Ammini heeft problemen om de bal te vangen. Ammini geeft de bal voor. Daar is Rahma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Driedi probeert naar een medespeler te passen. Ammini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammini passt de bal met de wreef. Talebi is nu in balbezit. Talebi geeft een lange en hoge pass. Norouzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Trazanieri probeert de bal aan de voet te houden. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri begaat een overtreding. Trazanieri krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Padiari onderschept slim de pass. El-Padiari speelt de bal door. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah rent richting de bal. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah verovert de bal door een tackle van achteren. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sassi probeert naar een medespeler te passen. El-Padiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi begaat een overtreding. El-Padiari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. El-Padiari kan niet meer verder spelen. Hammadou komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Hammadou passt de bal in één keer door. Trazanieri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahallati. Mahallati krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basteh Mār 54%, fc.Mancity 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Basteh Mār - fc.Mancity 1:1

47e minuut.
Sassi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafigdoost zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talebi is nu in balbezit. Talebi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Jaidi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mahmudi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ammini met een sublieme pass. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebtehaj rent richting de bal. Sad Hujayrah verovert de bal door een tackle van achteren. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rafigdoost passt de bal met de wreef. Leloup is nu in balbezit. Hammadou begaat een overtreding. Hammadou krijgt een gele kaart. Leloup wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Leloup kan niet meer verder spelen. Yaseen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ammini onderschept slim de pass. Ammini geeft een hoge lob. Daar is Zitoumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahallati is nu in balbezit. Mahallati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Yaseen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sad Hujayrah raakt geblesseerd tijdens het duel. Rahma legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Chouchane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Ammini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaidi probeert naar een medespeler te passen. Yaseen kan de bal niet met de borst controleren. Yaseen draait met de bal, schiet en ... Trazanieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basteh Mār 56%, fc.Mancity 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Basteh Mār - fc.Mancity 1:1