Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mojtaba Persia
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 22.1
adequate Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


10e minuut.
Tabatabai kopt de bal weg. Daar is Węglerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavassaney rent richting de bal. Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski passt de bal met de wreef. Kulpiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Abdel rent richting de bal. Abdel geeft een hoge lob. Inworp. Vitrih met een snelle inworp. Tabatabai geeft de bal voor. Kulpiński bokst de bal weg. Węglerski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - Persia 1:0

17e minuut.
Al-Doleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Doleh geeft de bal voor. Tabatabai met een sublieme pass. Khamenei probeert de bal met de borst te controleren. Khamenei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fekhma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Al Nasshar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nasshar met een sublieme pass. Bugarani probeert de bal met de borst te controleren. Bugarani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lotina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotina geeft de bal voor. Benhalimaya is nu in balbezit. Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fekhma met een snelle inworp. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar passt de bal zonder na te denken. Mahjoub speelt de bal door. Paal!

41e minuut.
Ghurani is nu in balbezit. Ghurani geeft de bal voor. Daar is Ionata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khamenei onderschept slim de pass. Khamenei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojtaba 43%, Persia 57%.
Mojtaba - Persia 1:0

51e minuut.
Al-Doleh geeft een hoge lob. Szala kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabatabai de bal. Węglerski rent richting de bal. Węglerski schiet op doel. Kulpiński bokst de bal weg.

56e minuut.
Benhalimaya rent richting de bal. Al-Doleh onderschept slim de pass. Al-Doleh met een sublieme pass. Khamenei rent richting de bal. Khamenei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Al Nasshar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nasshar probeert naar een medespeler te passen. Bugarani rent richting de bal. Bugarani draait met de bal, schiet en ... Loyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mojtaba - Persia 1:1

86e minuut.
Tabatabai geeft de bal voor. Khamenei is nu in balbezit. Khamenei schiet op doel. Ionata probeert de bal aan de voet te houden. Kulpiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - Persia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojtaba 42%, Persia 58%.
Mojtaba - Persia 2:1